fbpx

Projekti

Fakultet poslovne ekonomije ima respektabilno iskustvo u brojnim međunarodnim i nacionalnim – kako naučnim, tako i komercijalnim projektima. S obzirom na to da istraživački personal pored zaposlenih u univerzitetskoj Kancelariji za lokalni razvoj i upravljanje projektima čine nastavnici i saradnici Fakulteta – koji su ne samo eksperti u svojim oblastima već i sa dosta iskustva iz prakse, Fakultet poslovne ekonomije već godinama ostvaruje zapaženo prisustvo i kao partnerska i kao rukovodeća institucija u oblasti stvaranja, implementacije i realizacije široke palete projekata. [link ka spisku projekata gde su ucesnici bili nastavnici i saradnici FPE]

Kontinuiran rad na uspostavljanju novih i unapređenju postojećih partnerstava na različitim nivoima – sa drugim partnerskim visokoškolskim institucijama, državnim institucijama i kompanijama, doveo je našu instituciju u poziciju ključnog činioca u sistemu brojnih projektnih zadataka. Dakako, u okviru našeg Univerziteta nalazi se i Kancelarija za lokalni razvoj i upravljanje projektima [link ka Kancelariji za lok. Raz. i upravljanje projektima], sa kojom Fakultet poslovne ekonomije ima izuzetnu i aktivnu saradnju.

Cilj ovako posvećenog i inovativnog pristupa svim komercijalnim programima i naučno-istraživačkim projektima jeste podrška razvoju lokalnih zajednica, unapredjenju privrede Srbije, pomoć osnaživanju konkurentnosti partnerskim privrednim subjektima, formiranju poslovne mreže i infrastrukture, internacionalizacija Univerziteta, te implementacija stečenog znanja u realno poslovno okruženje.

 


Translate »