Studentski dom

Od 2015. godine svoja vrata studentima otvorio je i prvi privatni STUDENTSKI DOM koji je u sastavu kampusa Univerziteta Educons. Opremljen prema najvišim standardima, studentski dom predstavlja prvi primer takve vrste kada je u pitanju privatno visoko školstvo u regiji Zapadnog Balkana.

Dom raspolaže sa 50 prostranih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, a svaka od njih poseduje krevet, radni sto, garderober i što je studentima najvažnije – ima svoje kupatilo i dobro opremljenu  kuhinju. Pozicioniran na dobroj lokaciji, studentski dom u punom kapacitetu može da useli 100 studenata.

Posebnu pogodnost predstavljaju raznovrsni prateći sadržaji koji na funkcionalan i komforan način izlaze u susret potrebama mladih ljudi. Tako je studentima na raspolaganju besplatan parking, vešernica, studentski kafe-restoran, besplatan wireless, prostorije za druženje i učenje, menjačnica, pošta, ali i savremeno opremljen fitnes i spa centar.

Studentski dom Univerziteta Edukons otvoren je za sve mlade ljude koji svoj studentski život planiraju da provedu u Novom Sadu, nezavisno od toga na kom univerzitetu studiraju.  Za studente Univerziteta Educons odobren je popust od 10% na školarinu i na troškove stanovanja, a plaćanje se može realizovati u 12 mesečnih rata. Cena boravka u domu uključuje sve režije i iznosi 130 evra mesečno.

INFORMACIJE O USLOVIMA BORAVKA U STUDENTSKOM DOMU UNIVERZITETA EDUCONS MOŽETE DOBITI PUTEM TELEFONA NA 021/4893 610, 021/4893 649.