Univerzitet Educons učestvovao i na ovogodišnjem sajmu ”Nauka za privredu”

06. 12. 2019.

Educons Univerzitet, u saradnji sa firmom Greensoft, svojim članom Saveta direktora i uvaženim partnerom iz privrede, bio je učesnik ovogodišnjeg Sajama “Nauka za privredu”. Sajam je svečano otvoren 5.12.2019. u 10h, na novosadskom Sajmu, pod pokroviteljstvom Pokrajinske vlade.

Ovogodišnji Sajam, okupio je najznačajnije fakultete i naučnoistraživačke institute, predstavljajući značajan korak ka povezivanju naučno-istraživačkih institucija i privrednih subjekata. Dodatna vrednost ovog skupa sagledava se prilici za povezivanje naučnih institucija i organizacija sa firmama i kompanijama, radi primene naučnih znanja i projekata u privredi, kao i tačnog uvida u realne potrebe tržišta.

Dekan Fakulteta ekološke poljoprivrede Prof. dr Ljubinko Jovanović je uzeo učešće u okviru okruglog stola Društveno odgovorna digitalizacija, sa temom Digitalizacija u ekološkoj poljoprivredi, mogućnosti i izazovi malih gazdinstava.

Predstavnica našeg uvaženog člana Saveta direktora, firme Greensoft, Milica Krekic, predstavila je digitalno rešenje AgroLIFE sa akcentom na modul finansijskih usluga i kontrolu subvencija, osiguranja i kredita u poljoprivredi.

 

  

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neopkhodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.