TSTS Group – gostujuće predavanje i prezentacija

10. 11. 2022.

Dragi studenti,

U utorak 15. novembra 2022. sa početkom u 11:30h u svečanoj sali (III sprat) Univerziteta Educons biće održano gostujeće predavanje i prezentacija kompanije TSTS Group.

TSTS Group je kompanija koja se u regionu Zapadnog Balkana bavi regrutacijom, zapošljavanjem i obukom kandidata za najveće kruzing kompanije poput MSC Cruises.

TSTS nudi širok spektar pozicija na krstarenjima, od pozicija hotelijera i turizma, blagajnika, IT tehničara, ekonomista, pozicija u službi gostiju, barmena, konobara, do pozicija vezanih za sport, i druge pozicije koje otvaraju mogućnost radnog iskustva i karijere na najboljim brodovima i krstarenjima.

Pored predstavnika TSTS Group, naš gosti će biti i menadžer odeljenja ljudskih resursa MSC Cruises-a i regruteri različitih odeljenja kao što su IT, biznis, hotelijerstvo, gastronomija, turizam, sport itd.

Ovim partnerstvom Univerzitet Educons potvrđuje posvećenost razvoja saradnje sa privredom i proširuje svoju mrežu partnerskih kompanija u zemlji i inostranstvu sa kojima uspostavljamo aktivnu saradnju, kako bi naši studenti imali što veće mogućnosti za radnu praksu, zapošljavanje i razvoj karijere.

Sve zainteresovane studente očekujemo u 15. novembra u 11:30h !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.