Svečano otvorena letnja škola iz oblasti finansija

24. 06. 2015.
U utorak, 23. 06. 2015. godine, u Svečanoj Sali Univerziteta zvanično je otvorena Prva međunarodna škola finansija na temu Upliv kapitala sa finansijskih tržišta u zemljama u razvoju – mogućnosti i transformacije, u organizaciji Educons Univerziteta i Henley Business School-a Univerziteta u Readingu.
U uvodnoj panel diskusiji na svečanom otvaranju učestvovali su: g-din Nikola Dragašević, direktor Odeljenja za devizno tržište NBS, koji je i otvorio Letnju školu, zatim g-din Savo Jakovljević, viši savetnik za devizne operacije i finansijska tržišta NBS, prof. dr Michael Smith sa Henley Business School-a, Univerziteta Reading iz Velike Britanije, g-din Branko Drčelić, direktor Uprave za javni dug Ministarstva finansija Republike Srbije i prof. dr Goran Anđelić sa Univerziteta Educons.
Cilj Letnje škole, koja će trajati do 26.06.2015. godine, jeste razmena znanja i iskustava između studenata, profesora i privrednika na prostoru Srbije, Velike Britanije, ali drugih zemalja EU, a najviše pažnje biće posvećeno novim oblicima komunikacije i tehnikama učenja, kroz koje će učesnici dobiti profesionalan uvid u aktuelnu problematiku i moguća rešenja iz oblasti finansija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neopkhodna polja su označena *