Studenti I godine Fakulteta poslovne ekonomije u radnoj poseti kompaniji Terra production iz Indjije

04. 06. 2019.

U okviru studentskog semestralnog projekta iz nastavnog predmeta Ekonomika preduzeca sa osnovama mikroekonomije, studenti I godine Fakulteta poslovne ekonomije bili su u radnoj poseti kompaniji Terra production iz Indjije.

Osmisljavanje i realizacija poslovne ideje, kroz simulaciju osnivanja i vodjenja preduzeca, stvaranje i uvodjenje novih proizvoda, analizu trzista, analizu konkurencije, poslovanje u skladu da medjunarodnim trzistem… jesu sve aktivnosti gde nasi studenti prakticno testiraju svoja znanja i vestine.

Ovog puta, imali smo izuzetnu priliku da testiramo svoju ideju, cujemo vredne savete i iskustva, ali i da dobijemo nove zadatke i ozbiljne poslovne izazove!

Upoznali smo operativnu i upravljacku strukturu kompanije Terra production, razgovarali sa generalnim direktorom, menadzerom proizvodnje, menadzerkom kontrole kvaliteta i menadzerom odrzavanja i uvideli realne zahteve i izazove sa kojima se kompanija svakodnevno suocava i uspesno ih realizuje i savladava. Glavni adut za odgovor na sve poslovne izazove jesu – ljudi – odgovorni, profesionalni i posveceni!

Univerzitet Educons ulaze u svoje studente kako bi bili sto spremniji i uspesniji u poslovnoj utakmici koja im sledi nakon zavrsetka studija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neopkhodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.