Stručno predavanje: OCENA KREDITNIH SPOSOBNOSTI PRAVNIH LICA

03. 12. 2017.

Poštovane kolege,

Ovim putem Vas pozivamo da prisustvujete gostujućem predavanju koje će se u organizaciji  Fakulteta poslovne ekonomije, održati u utorak, 05. decembra, 2017. godine u svečanoj sali Univerziteta sa početkom u 16.00h. Gost predavač je Marko Milošević, Tim lider Credit Agricole banke iz Novog Sada koji će tom prilikom govoriti o svojoj karijeri i profesionalnom razvoju u bankarskom sektoru i koji će održati stručno predavanje na temu: Ocena kreditnih sposobnosti pravnih lica.

Predavanje  je namenjeno studentima svih fakulteta, nastavnom kadru Univerziteta, članovima Alumni kluba Educons ali i široj interesnoj javnosti. Cilj ovih susreta je da se na neformalan ali efikasan način uz pojačanu interakciju predavača i publike razmenjuju iskustva i mišljenja koja mogu biti od koristi za analiziranje najboljih spona teorije i prakse.

Marko Milošević je svoju karijeru u bankarskom sektoru započeo 2007. godine na poslovima prijema i kontrole finansijskih izveštaja Narodne banke Srbije. Tokom 2012. godine, izabran je za zamenika predsednika kreditnog odbora Halkbanke u Novom Sadu gde je kasnije postao i zamenik direktora. Od 2016. godine je zaposlen u banci Credit Agricole a.d. Novi Sad na poziciji Tim lidera za područje Novog Sada (Retail sektor Small  Business-a).

Svoje praktično iskustvo iz oblast finansija i bankarstva, poslednjih godina uspešno primenjuje i kao predavač na na Visokoj školi za uslužni biznis u Istočnom Sarajevu.Trenutno je na programu doktorskih studija Fakulteta poslovne ekonomije Univerziteta Educons.

Sa zadovoljstvom Vas očekujemo!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.