Stručno predavanje general-majora Gorana Radovanovića na Fakultetu za studije bezbednosti

14. 12. 2017.

U utorak, 12. decembra, studenti Fakulteta za studije bezbednosti Univerziteta Educons imali su priliku da prisustvuju gostujućem predavanju ”Uloga inspektorata odbrane u sistemu nacionalne bezbednosti Republike Srbije” koje je održao direktor Inspektorata odbrane Ministarstva odbrane Republike Srbije, general-major Goran Radovanović.

Tom prilikom, gostujućeg predavača, prisutne profesore i studente pozdravili su prodekan za nastavu Fakulteta za studije bezbednosti, prof. dr Samed Karović i koordinatorka Odeljenja za marketing PR i komunikacije Univerziteta Educons, Jelena Viktorova, MSc., koji su general-majoru Goranu Radovanoviću poželeli dobrodošlicu na Univerzitet Educons i izrazili zadovoljstvo ovim vidom saradnje Inspektorata odbrane i Fakulteta za studije bezbednosti.

Shodno definisanoj temi, gospodin Radovanović je u svom stručnom izlaganju prisutnima približio organizacioni okvir sistema nacionalne bezbenosti i pojasnio funkciju, nadležnosti i načine komunikacije Inspektorata odbrane. Nakon predavanja, studenti su imali priliku da u okviru diskusije postavljaju pitanja i dodatno analiziraju pojedine aspekte pomenutog izlaganja.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo general-majoru Goranu Radovanoviću na izdvojenom vremenu i pažnji koju je posvetio studentima Fakulteta za studije bezbednosti svojim stručnim predavanjem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neopkhodna polja su označena *