Saopštenje za medije, Božidar Maljković

01. 07. 2024.

U sklopu  obeležavanja 20. godišnjice Fakulteta za sport i psihologiju TIMS Novi Sad, u petak 28. juna 2024. predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, gospodin Božidar Maljković promovisan je u počasnog doktora našeg Fakulteta i Univerziteta Educons. Gospodinu Maljkoviću diplomu je uručio rektor Univerziteta Educons, prof.dr Aleksandar Andrejević.

 

Tom prilikom gospodin Maljković govorio je na temu: Olimpijske igre Pariz, rizici i očekivanja i ukazao na specifične društvene i političke  okolnosti u kojima se Igre ove godine odvijaju, kao i na društveni kontekst i mogućnosti naših sportista na predstojećim Olimpijskim igrama.

 

U društvu brojnih istaknutih olimpijaca i drugih vrhunskih sportista, kao i sportskih stručnjaka i članova saveza, u prijateljskoj atmosferi pokrenuta su brojna pitanja važna za razvoj sporta i fizičke kulture kod nas.

 

Gospodin Maljković je pohvalio mnoge naše sportiste, a posebno je naznačio sportski potencijal Adriane Vilagoš, inače studentkinje našeg Fakulteta koja je takođe prisustvovala današnjem događaju.

 

Ovaj događaj predstavlja krunu dugogodišnje saradnje i prijateljstva Bože Maljkovića i TIMS/a.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.