SAMO ZA STUDENTE: Mogućnosti studiranja u inostranstvu tokom predstojećeg semestra-ERASMUS+

01. 09. 2017.

Drage kolege studenti,

Obaveštavamo Vas da je otvoren konkurs za stipendiranu razmenu studenata za zimski semestar školske 2017/18 godine, za studijski boravak na Univerzitetu Danubius u Rumuniji.

Konkurs je otvoren za studente osnovnih studija na Univerzitetu Edukons a prednost prilikom rangiranja imaju studenti Fakulteta poslovne ekonomije.

KAKO SE PRIJAVITI?

Sve potrebne informacije o konkursu, neophodnoj dokumentaciji i načinu prijave, zainteresovani studenti mogu naći na sajtu: http://www.univ-danubius.ro/en/erasmus-students-at-danubius-university.html

 

TRAJANJE I BROJ MOBILNOSTI?

Predviđeno trajanje boravka na pomenutom Univerzitetu prema ovom konkursu je jedan semestar (5 meseci) – zimski semestar školske 2017/18 godine, počevši od novembra. Stipendije su obezbeđene za dva studenta.

VISINA STIPENDIJE?

Visina stipendije je 750 evra  na mesečnom nivou a dodatno su obezbeđeni i putni troškovi. Troškovi smeštaja, izdavanja vize i obaveznog zdravstvenog osiguranja plaćaju se od odobrene stipendije.

KAKO KONKURISATI?

Studenti svih fakulteta Univerziteta Educons imaju mogućnost apliciranja a neophodnu pomoć oko dokumentacije i podnošenja prijave će im pružiti  saradnici Univerziteta Educons za Erasmus+ program:

Danka Radić: danka.radic81@gmail.com

Simonida Vukadinović: svucenov@gmail.com

Igor Vukelić: igorvuk88@gmail.com