Radionica za traženje posla i simulacija poslovnog intervjua

11. 06. 2018.

Predavanje sa temom „Radionica za traženje posla“ održana je 04. juna 2018. godine u Svečanoj sali Univerziteta Educons sa početkom u 17.00h.

Radionicu za traženje posla i simulaciju poslovnog intervjua održala je prof. dr Jelena Vemić Đurković, profesor Fakulteta poslovne ekonomije sa dugim iskustvom u pripremi mladih za prve poslovne korake.

Na radionici studenti su mogli da se na osnovu teorijsko-praktičnih vežbi pripreme za traženje posla preko davanja jasnih smernica i sugestija za izradu CV-ja, sticanja veština neophodnih za  prvo testiranje prilikom intervjua za posao/praksu, kao i usvajanja osnovnih komunikacijskih pravila prilikom razgovora sa potencijalnim poslodavcem.

Zainteresovanim polaznicima koji su već samostalno uradili svoje CV formulare za potrebu apliciranja za posao bile su date konsultacije i usmerenja za poboljšanje radne biografije. Pogledajte kakvi su utisci nekih od učesnika Radionice za traženje posla održane 04.06. 2018. na Univerzitetu Educons od strane Prof. dr Jelene Vemić Đurković.

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neopkhodna polja su označena *