Priprema studenata za poslovni intervju i praksu

05. 06. 2017.

Drage kolege studenti,

Ovim putem Vas obaveštavamo da ćete na Univerzitetu Educons imati priliku da steknete prva saznanja i usvojite veštine koje su neophodne za pripremu intervjua za posao.

Predavanja sa temom „Priprema za intervju za posao/praksu“ i „Predstavljanje projekta produžene prakse u kompaniji Univerexport“ biće održana 08. juna, 2017. godine u svečanoj sali Univerziteta Educons sa početkom u 12.00h, a gosti predavači su doc. dr Jelena Vemić Đurković, profesor Fakulteta poslovne ekonomije sa dugim iskustvom u pripremi mladih za prve poslovne korake i gospodin Mladen Dumanović, stručni saradnik u sektoru ljudskih resursa kompanije UNIVEREXPORT.

Ciljevi odražavanja Radionice su:

– održavanje teorijsko-praktičnih vežbi priprema za poslovni intervju

– davanje jasnih smernica i sugestija za izradu CV-ja

– sticanje veština neophodnih za  prvo testiranje prilikom intervjua za posao/praksu

– usvajanje osnovnih komunikacijskih pravila prilikom razgovora sa potencijalnim poslodavcem

Prema pozitivnim iskustvima velikog broja polaznika, tokom proteklih godina ovaj vid predavanja i praktična priprema studentana  predstavalja zanimljiv i dinamičan susret koji je studentima u velikoj meri pomogao u izgradnji samopouzdanja i podstakao na inicijativu i prve korake na tržištu rada.

Napomena: Zainteresovanim polaznicima koji su već samostalno uradili svoje CV formulare za potrebu apliciranja za posao će biti date konsultacije i usmerenja za poboljšanje radne biografije.

 

Dobrodošli!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neopkhodna polja su označena *