Prezentacija konkursa „Evropske škole debate“ na Univerzitetu Educons

13. 10. 2017.

Pozivamo vas da u ponedeljak 16.10.2017. u 12h u Svečanoj sali Univerziteta Educons prisustvujete prezentaciji konkursa „Evropske škole debate“, raspisanog za srednjoškolce i student u okviru projekta Evropske unije “EUTEKA – EU u vašoj biblioteci” ,a za IV generaciju polaznika „Evropske škole debate“.

Od kraja oktobra 2017. do februara 2018, polaznici škole će u Novom Sadu pohađati radionice o veštini debatovanja, argumentaciji i javnom nastupu, kao i radionice o funkcionisanju Evropske Unije, evropskim institucijama i procesu EU integracija. Radionice će se održavati subotom.

Predavači će biti treneri debatnih veština i najbolji učesnici debatnih takmičenja u Srbiji, kao i članovi Tima Evropa,  mreže nacionalnih eksperata na teme u vezi sa Evropskom Unijom.

Konkurs je otvoren do 20.10.2017. godine. Prijave se vrše isključivo putem online formulara koji možete pronaći na sledećem linku: https://goo.gl/forms/wawjBRkn5K4e7jby2 Svi podaci koji budu uneti u formular biće korišćeni samo i isključivo za potrebe konkursa i neće biti deljeni sa trećim licima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neopkhodna polja su označena *