Prezentacija docentkinje Educons Univerziteta osvojila nagradu na regionalnoj međunarodnoj konferenciji ”GEA 2020”

04. 06. 2020.

Na prestižnoj regionalnoj medjunarodnoj konferenciji GEA 2020, usmeno izlaganje i rad doc. dr Jelene Ješić, zajedno sa još dvoje mladih istraživača: Vanja Bošković (Crna Gora) mladi istraživač iz oblasti Arhitekture i tim predvođen Draganom Popović među nagrađenim za poster prezentaciju – proglašeni su kao prvonagradjeni među 450 istraživača učesnika GEA međunarodne konferencije upravo zaključene na Univerzitetu Crne Gore.

Prezentovani rad pod nazivom Challenges of (non) sustainable development u koautorstvu sa Prof. dr Radovanom Pejanovićem, Univerzitet u Novom Sadu, Poljoprivredni fakultet, Novi Sad, Srbija, Počasni predsednik Balkanskog naučnog udruženja poljoprivrednih ekonomista (BSAAE), bio je zapažen svojom temom, sadržinom i načinom izlaganja.

Ovogodišnja Međunarodnu GEA (Geo Eko-Eko Agro) konferenciju. GEA (Geo Eco-Eco Agro), u organizaciji Studijskog programa za geografiju Filozofskog fakulteta, Biotehničkog i Arhitektonskog fakulteta, održana je on-line formi, u periodu od 28. do 31. maja 2020. u prostorijama Rektorata Univerziteta Crne Gore.

Međunarodna GEA (Geo Eco-Eco Agro) konferencija zamišljena je kao događaj na kojem istrazivaci iz oblasti geonauka, ekologije, ekonomije i poljoprivrede, kao i podrucja eko-arhitekture i ruralne arhitekture, predstavljaju svoje radove i razmenjuju iskustva, misljenja i ideje o temama koje su predmet rada konferencije. Tim Medjunarodne GEA (Geo Eco-Eco Agro) konferencije nastoji da objedni istrazivanja i praksu. Ideja je uspostavljanje novih mostova izmedju istrazivaca iz regiona i sire; da se upoznaju i ostanu povezani.

Link ka zvaničnoj stranici prezentacije nagrađenih:
http://www.gea.ucg.ac.me/page.php?id=29

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neopkhodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.