Poseta učenika ETŠ „Mihajlo Pupin“ Univerzitetu Educons

07. 04. 2017.

U sredu, 05. aprila, učenici Elektrotehničke škole „Mihajlo Pupin“ iz Novog Sada, posetili su departman za digitalnu produkciju i Fakultet informacionih tehnologija Univerziteta Educons. Prisutne je tom prilikom pozdravio prof. dr Aleksandar Kupusinac koji je u svom izlaganju dao osvrt na mogućnosti stručnog usavršavanja i obrazovanja koje mladi mogu da dobiju na Fakultetu informacionih tehnologija. Ispred Departmana za digitalnu produkciju, učenicima se obratio Miljan Terzić koji je prezentovao i kraću studentsku vežbu-demonstraciju virtuelne realnosti.

IMG_3896

Druženje na Univerzitetu je upotpunjeno i obilaskom učionica, kreativnih laboratorija i amfiteatra a posebno zadovoljstvo imao je i naš tim iz IT sektora koji je učenike imao priliku da upozna sa osnovama održavanja informacionih sistema Univerziteta Educons.

IMG_3887

Nakon obilaska zgrade Univerziteta, prisutni su u pratnji članova studentske organizacije obišli i studentski dom Educons kampusa gde su im predstvaljene njegove karakteristike i uslovi studiranja i boravka.

IMG_3913

Zahvaljujemo se svima iz Elektrotehničke škole Mihajlo Pupin na poseti i zanimljivom druženju.

foto: Miljan Terzić, Univerzitet Educons

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.