Otvoren Erasmus+ konkurs za razmenu studenata

15. 11. 2017.

Poštovani studenti,

Obaveštavamo Vas da je otvoren konkurs za stipendiranu razmenu studenata (dve mobilnosti) za školsku 2017/18 godinu (letnji semestar), za studijski boravak na Varšavskom univerzitetu prirodnih nauka u Poljskoj.

Konkurs je otvoren za studente master studija Fakulteta poslovne ekonomije, Fakulteta zaštite životne sredine, Fakulteta ekološke poljoprivrede i Fakulteta primenjene bezbednosti Univerziteta Educons. U skladu sa potpisanim ugovorom o realizaciji mobilnosti na Univerzitetu prirodnih nauka u Varšavi, studentima su dostupne sledeće studijske oblasti:

-EKONOMIJA

-BIZNIS, MENADŽMENT I ADMINISTRACIJA

-ŽIVOTNA SREDINA

-TEHNOLOGIJE ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

-POLJOPRIVREDNA I STOČARSKA PROIZVODNJA 

KAKO SE PRIJAVITI?

Sve potrebne informacije o konkursu, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave, zainteresovani studenti mogu naći na: http://erasmusplus-world.sggw.pl/

Kandidati se prijavljuju preko online platforme na: http://erasmusplus.sggw.pl

Online registracija podrazumeva tri koraka – napraviti Erasmus+ nalog, popuniti formular za prijavu i priložiti potrebna dokumenta. Svi dokumenti moraju biti dostavljeni na engleskom jeziku. Prijave bez svih obaveznih dokumenata će biti proglašen nepodobnim.

ROK ZA PRIJAVU?

10. decembar 2017.

TRAJANJE MOBILNOSTI?

Jedan semestar (5 meseci)- letnji semestar školske 2017/18 godine. 

VISINA STIPENDIJE?

Studenti – 750 evra / mesečno + plus putni troškovi. Troškove smeštaja, izdavanja vize i obaveznog zdravstvenog osiguranja plaćaju se od odobrene stipendije.

Zainteresovani studenti sve dodatne informacije o ovogodišnjim mogućnostima za razmenu studenta, aktuelnom konkursu, potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave, mogu dobiti od saradnika za Erasmus+ program:

Danka Radić – danka.radic81@gmail.com

Simonida Vukadinović: simonida.vukadinovic@gmail.com

Igor Vukelić – igorvuk88@gmail.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.