Održan svečani prijem brucoša generacije 2017/18.

03. 10. 2017.

U ponedeljak, 02. oktobra, 2017. godine je na našem Univerzitetu održan i tradicionalni prijem brucoša generacije koja je pristupila Educonsovoj akademskoj zajednici u školskoj 2017/2018. Na prijemnoj ceremoniji, su pored studenata prve godine, prisustvovali dekani, nastavnici i saradnici integrisanih fakulteta Univerziteta Educons, kao i predstavnici studentske organizacije Univerziteta Educons – ESO. Posebno zadovoljtsvo nam je bilo  da na prijemu ugostimo i predstavnike Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, podsekretarku prof. dr Svetlanu Mihić i pomoćnika pokrajinskog sekretara, gospodina Sabolča Halašija.

Nakon tradicionalnog obeležavanja početka školske godine studentskom himnom Gaudeamus igitur, prisutnima su se pozdravnim govorima obratili rektor Univerziteta Educons, prof.dr Aleksandar Andrejević, predstavnik studentske organizacije, Milan Drakula kao i Branislav Antić, student II godine master studija Fakulteta za studije bezbednosti.

Nakon oficijelnog dela, upriličen je i obilazak kampusa Univerziteta Educons kao i studentski koktel i druženje u svečanoj sali.

Ovim putem se zahvaljujemo svima na prisustvu a našim mladim kolegama još jednom želimo srdačnu dobrodošlicu i uspešnu školsku godinu koja je pred nama!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.