Obeležena petogodišnjica postojanja Učiteljskog fakulteta

26. 11. 2018.
U četvrtak, 22.novembra, u Svečanoj sali,obeležena je petogodišnjica postojanja i uspešnog rada Učiteljskog fakulteta. Tom prilikom je gospođa Slavica Andrejević, generalni menadžer Univerziteta, uručila Zahvalnicu prof.dr Dragani Litričin Dunić, za izuzetan doprinos i afirmaciju Učiteljskog  fakulteta  istakavši da je požrtvovano radeći, od samog početka na ovom studijskom programu, prof.dr  Dragana Litričin Dunić uspela da ostvari izvanredne rezultate te je sada Edukons jedini privatni Univerzitet u regionu koji ima  akreditovan studijski program master učitelj. Generalna menadžerka je svim studentima  poželela  mnogo uspeha i svetlu budućnost  upravo uz kreativnost, znanje i entuzijazam koje su dobili od svojih profesora.
Upravo te vrhunske vrednosti istakli su sadašnji i bivši studenti Učiteljskog fakulteta. Prisutnima se obratio  Darko Jovanović, koji je završio osnovne i master studije na Učiteljskom fakultetu i već radi kao učitelj,  govoreći koliko je važan i odgovoran posao kojim se bavi, izrazivši zahvalnost svim profesorima i   naglasivši da je znanje koje je dobio na Učiteljskom fakultetu veoma funkcionalno i primenljivo u njegovom sadašnjem radu
Jedna od najboljih studentkinja  master programa Milica Marković  je istakla kako je znanje moć, a prenošenje znanja osnov za sticanje obrazovanja – što upravo dobijaju studenti na Učiteljskom fakultetu.
Studentima se obratio i  Nemanja Brkljača iz Službe za marketing detaljno informišući prisutne o svim prednostima studiranja na Univerzitetu. Na kraju, zahvalivši  prisutnima na izuzetno pohvalnim rečima a pogotovo gospođi Andrejević na podršci, prof.dr Dragana Litričin Dunić je naglasila da je želela da obeležavanje malog jubileja protekne tiho i skromno, nakon nastave, a u slavu profesije koju krase najviši etički principi.  Prenosimo Vam delić atmosfere.

           

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neopkhodna polja su označena *