Kreativna radionica u organizaciji Univerziteta Educons i Fakulteta za digitalnu produkciju

16. 04. 2018.

Neobičan pristup u prezentovanju svoga rada, Univerzitet Educons i Fakultet za digitalnu produkciju osmislili su u vidu radionica za učenike koje su organizovane u prostorijama Gimnazije u Vrnjačkoj Banji 11. i 12. aprila.

Ukupno 11 polaznika su iz pomisli na igru, puke radoznalosti ili iz želje da saznaju nešto novo iz sveta digitalnih i filmskih tehnologija, svojski prionuli na rad i dali veliki doprinos uspehu radionica.
Radionice su potvrdile stav predavača Aleksandre i Stevana Miloščina da je rezultat, krajnji produkt rada polaznika ustvari najveća nagrada. Stoga filmovi i jesu, pre svega, filmovi učenika ove Gimnazije.

Više nego zadovoljni ostvarenom saradnjom, odzivom učenika i njihovom kreativnošću, predavači Fakulteta digitalne produkcije su pohvalili učenička umeća, ideje i sugestije, koji mogu parirati studentima viših godina Fakulteta za digitalnu produkciju. Naglašena je otvorenost za dalju uduću saradnju, planiranje i konretne sadržaje mogućih drugih prezentacija i radionica.

U prilogu možete pogledati učeničke radove.

 

Fotografija: http://www.vrnjacka-banja.co.rs/svecana-akademija-povodom-70-godina-postojanja-i-rada-gimnazije-u-vrnjackoj-banji/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neopkhodna polja su označena *