Konkurs za prijavu na 7. ciklus Specijalističkog programa „Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU fondove“

14. 01. 2020.

Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine je objavio konkurs za prijavu na 7. ciklus Specijalističkog programa „Upravljanje regionalnim rezvojem kroz EU fondove“.

Obzirom da se svake godine značajna EU sredstava odobravaju za sprovođenje projekata na nacionalnom, regionalnom i lokalnom nivou širom Evropske unije i država koje se nalaze u pretpristupnom procesu, cilj Programa je upoznavanje sa politikama Evropske unije i priprema polaznika za kreiranje i implementaciju evropskih projekata što je podržano velikim brojem predmeta i intenzivnom razmenom znanja sa predavačima, kao i interakcijom između polaznika tokom realizacije zajedničkih radnih zadataka. Program pruža detaljne informacije o širokom spektru raspoloživih EU fondova i programa kojima se finansiraju projekti u različitim oblastima (zaštita životne sredine, privreda, obrazovanje, kultura i dr), pripremi uspešnih projekata, upravljanju odobrenim projektima i kontroli trošenja EU sredstava.

Predavači na Programu su stručnjaci koji poseduju veliko teorijsko i praktično iskustvo u upravljanju EU fondovima i programima, kao što su IPA programi i programi Evropske unije.

Kompletan Program finansiran je sredstvima Autonomne pokrajine Vojvodine.

U prilogu Vam dostavljamo tekst konkursa, kao i prijavni formular.

PRIJAVNI FORMULAR VII ciklus Word

PRIJAVNI FORMULAR VII ciklus PDF

Konkurs VII ciklus Word

Konkurs VII ciklus PDF

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.