FDP na konferenciji IoT EXPO 2016

08. 08. 2016.

Na međunarodnoj konfrenciji IoT EXPO 2016 koja se ove godine održala u Bratislavi, dekan Fakuteta za digtialnu produkciju prof dr. Predrag K. Nikolić održao je zapaženo predavanje na temu „Design for Behaviour Change: Meaning, Metaphors and Smart Living Objects“. Predavanje prof. Nikolića je održano u okviru jedne od najposećenijih sesija The Smart Cities i izazvalo veliko insteresovanje učesnika.

Organizatori ovog prestižnog događaja, koji je bio pod direktnim pokroviteljstvom slovačkog predsednika, gopsodina Andreja Kiska, bili su  Slovak Business Agency, Francuska ambasada u Slovačkoj, Francusko-Slovačka privredna komora i Francuski Institut u Slovačkoj.

IoT EXPO svake godine okuplja najznačajnije istraživače i lidere evropskih inicijativa iz oblasti Internet of Things, Smart Cities, Smart Health i sl. i time daje kvalitativni doprinos razvoju naučnih istraživanja i otvara brojne mogućnosti za primenu inovacija u savremenom globalnom društvu.

Fakultet za digitalnu produkciju Univerziteta Educons je i ovom prilikom pokazao da se razvija u ritmu međunarodnih i inovativnih digitalnih trendova i da nesumnjivo nudi relevantne ekspetize u pomenutm oblastima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.