ERASMUS+ Uspešna realizacija dela programa razmene nastavnog osoblja Univerziteta Educons i Danubius Univerziteta

20. 12. 2017.

Prorektor za nauku i međunarodnu saradnju Univerziteta Educons prof. dr Dejana Panković, dekan Fakulteta ekološke poljoprivrede prof. dr Ljubinko Jovanović i docentkinje Gordana Racić, Danka Radić i Simonida Vukadinović, održali su niz predavanja iz svojih oblasti, tokom decembra 2017. godine na Danubius Univerzitetu u rumunskom gradu Galati.

Pored predavanja, predstavnici našeg univerziteta iskoristili su priliku, da studentima koji su na razmeni na ovom partnerskom univerzitetu predstave i prvi privatni kampus u našem regionu-Educons Kampus.

Tokom boravka naši profesori posetili su kolege koje su u okviru Erasmus+ staff mobility boravili na Univerzitetu Educons, a imali su i priliku da iskustva u vezi sa nastavno-naučnim procesom razmene i sa kolegama sa Siam Univerziteta iz Bankoka.

U okviru Erasmus+ programa, Univerzitet Educons ima saradnju sa Danubius Univerzitetom od ove školske godine (2017/2018). Na Univerzitetu Danubius trenutno boravi i Lazar Milić, student treće godine Fakulteta poslovne ekonomije, Univerziteta Educons.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neopkhodna polja su označena *