UPRAVLJANJE STRESOM – PREVENCIJA, ZDRAVLJE, ŽIVOTNI STIL

11. 04. 2017.

Alumni klub Univerziteta Educons u sredu 19. aprila u 17.00 u svečanoj sali Univerziteta organizuje predavanje na temu Upravljanje stresom – prevencija, zdravlje, životni stil. Predavanje će držati prof.dr Franja Fratrić.

Stres je bolest savremenog čoveka. Naporan rad, strah od sutrašnjice, manjak vremena i višak obaveza, nezdrav način života, nekvalitetno provođenje slobodnog vremena sve su to faktori koji nas čine vrlo osetljivim na izazove svakodnevice. Stres nije bolest već odgovor organizma na ova iskušenja, tvrde stručnjaci, tako da nije po definiciji naš neprijatelj, već fenomen sa kojim treba da naučimo da živimo.

Predavanje je namenjeno studentima, nastavnom kadru Univerziteta, članovima Alumni kluba Educons ali i široj interesnoj javnosti.

Cilj ovih susreta je da se na neformalan ali efikasan način uz pojačanu interakciju predavača i publike razmenjuju iskustva i mišljenja koja mogu biti od koristi za analiziranje najboljih spona teorije i prakse i da se uz istovremenu promociju članova Alumni kluba Educons kreiraju i učvrste veze između sadašnjih i diplomiranih studenata Univerziteta Educons.

Dobrodošli!

foto: pexels.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.