PREDSTAVLJANJE KNJIGE ”PUT KA USPEHU”

22. 04. 2019.
Pozivamo vas da dana 24. aprila u Svečanoj sali Univerziteta Educons, sa početkom u 12 časova, održaće se predstavljanje knjige PUT KA USPEHU (ličnom i
zajedničkom). Knjiga govori o trgovcu i dobrotvoru VLADIMIRU MATIJEVIĆU (1854–1929),  jednom od osnivača Srpskog privrednog društva „Privrednik“.
Cilj predstavljanja knjige je da se ispriča priča o “Privredniku” i  rezultatu koji broji 36.775 školovanih mladih ljudi između 15 i 27  godina.Elementi predstavljanja biće:
• Vladimir Matijević – čovek i privrednik
• Rezultati poludecenijskog rada Srpskog privrednog društva „Privrednik“
• PAEI menadžersko-liderski kôd Vladimira MatijevićaKnjigu će predstaviti Slobodan Ivošević, diplomirani ekonomista sa 48  godina radno-menadžerskog iskustva. Predstavljanje knjige će trajati oko 60 minuta, a nakon predstavljanja  knjige predviđen je razgovor učesnika od 30 minuta. Predstavljanje knjige namenjeno je profesorima, studentima,  privrednicima, svim onima koji žele da čuju priču o jednoj od najvećih  živih zadužbina naše novije istorije, sa prosvetno-privrednim  karakterom. Do sada su promocije održane u Zagrebu, Novom Sadu, Bečeju, Srbobranu,  Zrenjaninu, Bačkom Petrovcu, Rumi, Višegradu, Aleksincu, Nišu, Smederevu  i Požarevcu,  pod zajedničkim imenom akcije „PUTEVIMA USPEHA  PRIVREDNIKA“.Dobrodošli!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neopkhodna polja su označena *