ERASMUS+ INFO DAN

23. 03. 2022.

Poštovani studenti,

Obaveštavamo Vas da će u sredu 30. marta 2022. godine na Univerzitetu Educons biti organizovan Erasmus+ informativni dan. Tim povodom od 11:00 časova u Amfiteatru 3 održaće se prezentacija Erasmus+ programa i mogućnosti za razmenu koje su studentima na raspolaganju u ovom konkursnom roku.

Erasmus+ je najrazvijenija mreža studentske mobilnosti u Evropi namenjena studentima svih godina osnovnih, master i doktorskih studija koji studiraju na Univerzitetu Educons. Ovom prilikom studenti će moći da se informišu o aktuelnom konkursu, dobiju informacije o partnerskim univerzitetima, kao i odgovore na pitanja – kako konkurisati, kakve su stipendije, koje su prednosti učestvovanja na razmeni, kakva su iskustva učesnika na razmeni?

Istog dana od 12:00 do 14:00 časova biće organizovan Erasmus+ info pult u Biblioteci, za sve one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju prezentaciji, kao i one koji imaju dodatna pitanja, ili žele da se prijave za razmenu.

Podsećamo Vas, da je trenutno otvoren konkurs za stipendiranu razmenu studenata za školsku 2022/23 godinu na svim našim partnerskih univerzitetima u Evropi. Svi zainteresovani studenti mogu se obratiti za sve dodatne informacije Erasmus+ timu Educonsa.

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju događaju!

Dobrodošli !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.