Otvoren konkurs za prijavu na 5. ciklus Specijalističkog programa „Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU fondove“.

19. 09. 2018.

Fond „Evropski poslovi“ AP Vojvodine je objavio konkurs za prijavu na 5. ciklus Specijalističkog programa „Upravljanje regionalnim razvojem kroz EU fondove“.

Obzirom da se svake godine značajna EU sredstava odobravaju za sprovođenje projekata na nacionalnom, regionalnom i lokalnom nivou širom Evropske unije i država koje se nalaze u pretpristupnom procesu, cilj Specijalističkog programa je upoznavanje sa politikama Evropske unije i priprema polaznika za kreiranje i implementaciju evropskih projekata što je podržano velikim brojem predmeta i intenzivnom razmenom znanja sa predavačima, kao i interakcijom između polaznika tokom realizacije zajedničkih radnih zadataka. Specijalistički program pruža detaljne informacije o širokom spektru raspoloživih EU fondova i programa kojima se finansiraju projekti u različitim oblastima (zaštita životne sredine, privreda, obrazovanje, kultura i dr), pripremi uspešnih projekata, upravljanju odobrenim projektima i kontroli trošenja EU sredstava.

Predavači na Specijalističkom programu su stručnjaci koji poseduju veliko teorijsko i praktično iskustvo u upravljanju EU fondovima i programima, kao što su IPA programi i programi Evropske unije.

Kompletan Specijalistički program finansiran je sredstvima Autonomne Pokrajine Vojvodine, a tekst Konkursa kao i Prijavni formular možete preuzeti  na linkovima:

Konkurs za 5. ciklus Specijalističkog programa ”Upravljanje razvojem kroz EU fondove”

PRIJAVNI FORMULAR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neopkhodna polja su označena *