Erazmus+ monitor – Novembar 2023

Kako je završen jesenji Erazmus konkurs i process selekcije za student, podsećamo kolege zaposlene na Educons Univerzitetu da je i dalje otvoren  novi konkurs za mobilnost osoblja u okviru Erazmus programa. Sve informacije su dostupne na stranici https://educons.edu.rs/international-cooperation/activities/erasmus-mobility-programs/erazmus-konkursi/

Tokom novembra meseca imali smo zadovoljstvo da ponovo budemo domaćini dolaznih Erazmus mobilnosti kolega sa Univerziteta u Segedinu, Mađarska. U periodu od 13/11/2023 do 17/11/2023 Chetna Tyagi i Tamas Marik sa departmana za miktorbiologiju Univerziteta u Segedinu po drugi put su svoj Erazmus grant iskoristili za mobilnost na Fakultetu ekološke poljoprivrede Educons Univerziteta. Pored predavanja koje su održali, boravak su iskoristili I za labaratorijski rad. Domaćin gostiju iz Segedina je bila prof.dr Gordana Racić. 

Došli su nam i sjajni utisci i pozdravi iz Valensije u kojoj boravi na Erazmus mobillnosti tokom zimskog semestra naša studentkinja Sporta. Pogledajte na linku utiske sa fotografijama koje su podeljene na Instagram stranici Fakulteta za sport i psihologiju.

 

Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the European Education and Culture Executive Agency (EACEA). Neither the European Union nor EACEA can be held responsible for them.