fbpx

Reč rektora

U suštini svake uspešnosti, jedno od najznačajnijih mesta pripada fenomenu pripadnosti. Pripadati nekom sistemu znači posedovati značaj, rejting, pozicioniranost, ugled.

Ta filozofija je utkana u misiju uspešnih univerziteta da svojim studentima pre svega razviju taj osećaj koji svoje utemeljenje ima u realnim dostignućima i ugledu sopstvenog univerziteta.
Zato se Univerzitet Educons u dužem vremenu trudio da izgradi vrhunski imidž ulažući u profesore, programe, studente, kompanije, modernizaciju, infrastrukturu, a danas se trudi da takav imidž i zadrži kao jedna od najprestižnijih visokoobrazovnih ustanova u regionu zapadnog Balkana.

Mi želimo da se Vi ponosite nama kao što se i mi ponosimo Vama i Vašim imenima jer znamo koliko smo Vam znanja preneli i sa kolikim entuzijazmom se posvećivali izgradnji profesionalnog karaktera Vaše ličnosti. Zato i nakon završetka bilo kog nivoa studija, ostanite uz nas kroz aktivnosti Alumni kluba i učvršćujmo i dalje tradiciju i vrednosti našeg Univerztiteta jer je to, u Vašoj profesionalnoj karijeri, jedini sigurni i nezamenljivi deo Vas do kraja života.

Unapred Vam se zahvaljujem na podršci, privrženosti, i energiji kojom ćemo zajedno u budućem vremenu potvrđivati visoke vrednosti znanja i veština koje naš univerzitet pruža.

Rektor Univerziteta Educons,
Prof. dr Aleksandar Andrejević


Translate »