Knobur 2022.

Knobur (Knowledge For Business In Region)

KNOBUR takmičenje je razvojni projekat srednješkolskih takmičenja koji se tradicionalno održava na Univerzitetu Educons i prvenstveno je namenjen učenicima završnih godina – maturantima, svih srednjih škola u Vojvodini, Srbiji i regionu.

Misija ovog takmičenja je da prepozna i vrednuje mlade i talentovane pojedince i da uz njihovu afirmaciju kroz brojne i vredne stipendije, ponudi mogućnosti kvalitetnog obrazovanja i daljeg usavršavanja.

Tokom godina, kroz takmičarski sistem KNOBUR-a je prošlo više stotina učenika koji su dolazili iz Vojvodine, Beograda, Srbije, Bosne i Hercegovine itd. a mnogi od njih su osvojili vredne nagrade koje su im osigurale kvalitetno obrazovanje i dobar studentski život u Novom Sadu.

Sa ponosom ističemo da su neki od njih već sada na završnim godinama svojih studija, i kao uspešni studenti, na korak do svojih fakultetskih diploma i prvog zaposlenja. Ukoliko ste i Vi jedan od zainteresovanih učesnika u ovogodišnjem takmičenju srednjoškolaca, molimo Vas da popunite pristupni formular na sledećem LINKU.

Srećno!