Otvoren Sajam obrazovanja “PUTOKAZI”

8 марта 2017
U ponedeljak, 06. marta, svečano je otvoren 12. sajam obrazovanja “Putokazi”, na kome je, uz značajan broj obrazovnih instititucija, učešće uzeo i Univerzitet EDUCONS.
Ovogodišnja prezentacija našeg univerziteta na “Putokazima” predstavlja sveobuhvatnu i raznovrsnu ponudu studijskih programa, nastavno-naučnih aktivnosti i kapaciteta svih 11 fakulteta članica EDUCONS-a.
Rektor Univerziteta EDUCONS, prof. dr Aleksandar Andrejević imao je zadovoljstvo da na otvaranju pozdravi i na našem štandu ugosti najviše republičke, pokrajinske i gradske zvaničnike: Ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladena Šarčevića, pokrajinskog sekretara za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost, prof. dr Zorana Miloševića, gradonačelnika Novog Sada, gospodina Miloša Vučevića, predsednika Skupštine AP Vojvodine, gospodina Ištvana Pastora, pokrajinskog sekretra za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne zajednice, gospodina Mihalja Njilaša, kao i i generalnog direktora Novosadskog sajma, gospodina Slobodana Cvetkovića.
IMG_3164
Sajamski nastup Univerziteta Educons ima za cilj da posetiocima približi sve prednosti studiranja na našim fakultetima a posebna pažnja je usmerena na prezentaciju inovativnog koncepta EDUCONS KAMPUSA koji u svom sastavu nudi najbolje opremljen studentski dom na prostoru Zapadnog Balkana i od 2017. godine i multifunkcionalnu sportsku halu.
Svojim prisustvom na otvaranju dekani fakulteta i profesori dali su poseban značaj i uz prisustvo promo tima, pružili mogućnost posetiocima da postave direktna pitanja i dobiju odgovore i smernice iz prve ruke.
IMG_3039
Ovogodišnji Sajam obrazovanja se održava do 08.marta a ulaz je za sve posetioce besplatan.
Foto: Educons
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn