POTPISIVANJE SPORAZUMA O SARADNJI SA VOJVODINA IKT KLASTEROM

23 Januara 2017

U utorak, 24. januara 2017. godine, u 11,00 časova, u Svečanoj sali Univerziteta EDUCONS biće potpisan sporazum o saradnji sa udruženjem Vojvodina IKT klasterom.

Potpisivanjem ovog sporazuma, Univerzitet Educons ulazi u krug obrazovnih institucija koje će ostvariti punu efektivnu saradnju sa Vojvodina IKT klasterom, što je istovremeno sastavni deo Educonsove strategije razvoja programa projektnog studiranja-koji u velikoj meri partnerskim institucijama omogućuje zajednička naučna i stručna istraživanja, usmerenu edukaciju zaposlenih i realizaciju studentske prakse i stručnog usavršavanja. Ovo je istovremeno i poziv studentima da upišu Fakultet informacionih tehnologija Univerziteta Educons, s obzirom da ovakav način saradnje sa Vojvodina IKT klasterom obezbeđuje praćenje napredovanja studenata i na taj način otvara vrata objektivnim mogućnostima zapošljavanja.

Vojvodina IKT klaster okuplja najbolje domaće kompanije iz sektora informacionih tehnologija i uz snažnu podršku zajednice, ostvaruje saradnju sa mnogim uglednim institucijama iz oblasti obrazovanja, regionalnog razvoja i civilnog sektora.

Pozivamo sve zainteresovane  da svojim prisustvom isprate ovaj događaj.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn