OKRUGLI STO NA TEMU: KVALITET HRANE KOJU KUPUJEMO

22 марта 2017

U petak, 24.03. sa početkom u 14.00h, u svečanoj sali univerziteta Educons, u organizaciji Fakulteta zaštite životne sredine, biće održan javni okrugli sto na temu “KVALITET HRANE KOJU KUPUJEMO”. Okrugli sto je deo šire programske aktivnosti Dana otvorenih vrata, koji je namenjen srednjoškolcima, naučnoj i stručnoj javnosti, kao i svima onima koje zanima nastavni rad, edukacija i aktivnosti ovog fakulteta. Tim povodom, na Fakultetu zaštite životne sredine biće organizovane četiri tematske radionice koje će biti realizovane u saradnji sa srednjim školama.

Učešće na okruglom stolu su uzeli eminentni stručnjaci iz različitih oblasti i delatnosti proizvodnje, provere i sertifikacije hrane a susret ima za cilj ima da informiše i edukuje što veći broj ljudi o bezbednosti namirnica i njihovom uticaju na zdravlje čoveka.

Tema o kojoj će se posebno diskutovati se odnosi na kvalitet hrane i namirnica koje kupujemo na pijaci a pristuni će moći da dobiju i korisne savete kako do bezbednog voća i povrća.

Više o učesnicima i temama, pogledajte ovde.

Sa zadovoljstvom Vas očekujemo!

foto: pixabay.com 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn