KREATIVNA RADIONICA – CRTAJMO SRCEM TEMA: “DANAS CRTAMO MURAL”

1 Decembra 2016

Pozivamo Vas da u sredu, 07. decembra, u 15.00 časova na Akademiji klasičnog slikarstva Univerziteta Educons, svojim prisustvom uveličate i podržite početak drugog ovogodišnjeg ciklusa projekta „Crtajmo srcem“ koji će se na temu „Danas crtamo mural“ realizovati u saradnji sa decom iz Dečijeg sela dr Milorad Pavlović iz Sremske Kamenice.

Nakon uspešno održanih društveno-odgovornih aktivnosti tokom prethodnih godina, ovaj projekat saradnje Akademije klasičnog slikarstva i Dečijeg sela će tradicionalno upriličiti i završetak godine nizom kreativnih susreta i radionica koje će za cilj imati oplemenjivanje prostora Dečijeg sela stvaranjem jedinstvenog murala.

Iz poštovanja i verovanja u dečiju kreativnost i slobodu cilj radionica koje će biti održane je da se kroz znanje i umetnost deca osećaju korisnim i željenim članovima našeg društva. Upoznavanjem tehnika zidnog slikarstva deca će samostalno učestvovati u svim procesima umetničkog stvaralaštva, sve do samog oslikavanja murala.

Završetak projekta izrade murala planiran je za novogodišnje praznike, 28.decembar 2016. godine i kao zajednički stvaralački proces velikih i malih umetnika predstavlja originalan poklon od posebne vrednosti za stanovnike Dečijeg sela dr Milorad Pavlović.

Nadamo se da ćete i Vi svojim prisustvom podržati i ispratiti rad radionice.

Dobrodošli!

 

kontakt za medije:

Jelena Viktorova, MSc.

tel. +381 21 4893 640

e.mail. jelena.educons@gmail.com

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn